Water Roses. Upplöst.

Hej, detta är Lily som skriver tillsammans med Amanda. Ja, idag den 2/2 upplöstses Water Roses, efter 6 fantastiska månader med både berg och dalar. 
 
Varför?
Dagens mest populära fråga. Och svaret är helt enkelt att vi orkar inte mer. Vi har experimenterat nya sätt att få in folk, att hålla klubben aktiv, att göra klubben unik, göra allt för att det ska bli så bra som möjligt för alla.
 
För det har alltid varit ägarens och alla klubbledares poäng. Att göra alla glada och nöjda.
Det är ju därför vi har en klubb?!
Poängen med Water Roses var att vi skulle ha en trevlig, mysig klubb med fantastiska personer. Som skulle vara aktiv.
 
Och det är totalt fel att säga att vi inte har lyckats, för det har vi. Vi har haft fantastiska minnen tillsammans och vi har klarat oss igenom vått och torrt. Tillsammans! Vi alla har nog fått många goda skratt och visst har vi haft en fantastisk gemenskap i WR, det är något som aldrig kommer vara värt att glömma. 
 
Men problemet är att det har varit väldigt många, för många, som inte uppskattat det vi gjort. Faktiskt inte sett vad vi försöker göra. 
 
Och vissa personer verkar inte klara av förändringar. Detta med kön till exempel, det var något som vi gjorde för att vi ville att klubben skulle vara ännu AKTIVARE, vilket medlemmarna ville. Vi ville att fler skulle ha chansen att upptäcka WR, och låta alla få en chans.
 
Vi gjorde det för en god orsak. 
Men oavsett vad så var det många som inte blev nöjda.
 
Så oavett hur vi gjorde, så blev inte alla nöjda. Om vi har kö - så blir medlemmarna ledsna, medans alla andra som får chansen att gå med i WR blir glada.

Och så är det ju, allting kan inte passa alla! Det är ju så det fungerar? Men livet är ingen dans på rosor, och det kanske fler skulle insett. Man får istället uppskatta vad man faktiskt har. 
 
Anledningen sammanfattat var helt enkelt att vi orkade inte med allt tjat, dels p.g.a. främlingar, men även för att vi faktiskt inte alltid fick den uppskattningen vi ville ha. 
 
UPDATE: Sen är det ju SJÄLVKLART att detta tråkiga som vi just nämnt inte gäller alla. Och ni vet vilka ni är! Och det kanske låter som om vi skyller på medlemmarna, men det var det verkligen inte. Det var bara en liten del i det hela, mycket gällde ju oss och runt om också. Vi nämnde ju dock endast det ni påverkat.
 
Men kom ihåg, vi älskar er alla och det kommer vi alltid göra.



1.
2.
3.
4.
5.
6.

Skicka iväg ett mail till oss här för att skrivas upp på kön. Det funkar inte att be oss via SSO eller brev. Utan det är via detta kontaktformulär man ska höra av sig.