Första Advent

Första Advent

Imorgon klockan 19:00 så träffas vi vid MRS pike och rider tillsammans över till Silverglade bort mort moorland för lite strandtävlingar, det kommer bli väldigt udda men kul!
Efter detta rider vi till Barneys för att få lite mat i magen och där finns även specialtårtor till era hästar med allt som hästar gillar i - mums. Vi avslutar kvällen med en Stafett vid Jorvik Stallets arena som hålls utav Anna, när stafetten är slut så kommer vi lotta ut en fribiljett till en av våra medlemmar, detta för att förenkla det för er att få med eran vän eller om ni kanske behåller den själva ifall ni lämnar och ångrar er i framtiden, våran lilla Adventpresent till er. Hoppas vi ses! :D

Vi räknar att hålla på i 1 - 2 timmar, fribiljetten lottas ut till nån av våran deltagande under kvällen. :)

Ledare under kvällen är Amanda & Anna men vi kommer att leda tillsammans allihopa, har du någon rolig lek att dela med dig av så är det väldigt välkommet!

väntlista borttagen

Det har förekommit väldigt mycket fusk i brev där folk ska göra ett gott intryck vilket vi tycker är väldigt tråkigt tyvärr, därav kan vi varken har kvar detta sättet att skicka brev eller väntlistan då vi inte vet vilka på listan som faktiskt är sådana som dom fått oss att tro i sina brev, så därför raderas nu listan.

För att komma med i klubben så kommer det vara först till kvarn när det finns plats, dock kanske det kommer bli så att jag har hört om dig tidigare eller inte får en "bra" känsla och nekar din förfrågan. Vi gör det inte för att vara elaka utan för att alla i klubben ska trivas. Finns det plats i klubben så står det längst upp i menyn!

Nu är det dags för jul i WR

Nu är det snart jul och det kommer vi även att fira i Water Roses, Fina priser och härliga kvällar tillsammans!

Varje advent (tre söndagar framöver) kommer vi i klubben att rida ut på olika uteritter och prata om planer inför julen och hur ni vill fira den med oss i WR, vi kommer även att leka lekar. Sedan kommer vi även att avsluta dessa kvällarna med att lotta ut fribiljetter (en fribiljett per söndag) mellan de som deltar under kvällen fram tills slutet av kvällen. Det gör vi genom lottning!

Fribiljetten kan användas till dig själv ( om du skulle lämna i framtiden så kan du närsom helst komma tillbaka) eller till en nära vän till dig som du vill ha med i klubben, det är helt upp till dig själv.

När dessa kvällar har gått kommer vi att sammanställa era önskemål för julfirandet och planera en stor fest som kommer äga rum den 25 december eftersom många är borta över jul. Vi kommer ha väldigt roliga aktiviteter och bara fira tillsammans rejält. Innan kvällen avslutas kommer vi hinna att lotta ut en fribiljett och en Antikickning i 1 år (alltså fram tills nästa jul) till en ensam vinnare, vi kommer att lotta fram den också, vi hoppas du kan och vill vara med och fira in julen 2013 med oss!

Information om kommande söndag kommer!

Schema v.48


Aktiviteterna rullar på som vanligt denna veckan, information om hur vi kommer fira julen i WR kommer upp under veckans gång. Ni får även gärna höra av er om ni skulle vilja lägga in en aktivitet som ni vill hålla under veckan.
 

Ponnyaktivitet med Alicia Starnight
Vi ska ha terräng i Gröndal denna vecka! Vi rider till Gröndal från Goldspurs gård. Vi ska hoppa på lite stockar och små murar och staket. Vi provar även på upphopp och nedhopp i skogen. Sadel, hjälm och stövlar obligatoriskt.

Samling: Goldspurs gård (X:80 Y:230)
Tid: 16:30

Jogging med Jennifer Northwood 
Vi samlas klockan 17:00 i Fort pintas stall för att träna upp våran kondition. Vi kommer hålla igång i 30 - 45 minuter. Ha på er bra joggingkläder

Unghästträning med Miranda Moonbell
Klockan 18:00 samlas vi vid steves paddock. Hästarna måste vara inridna och mellan 5 - 9 år. Sadel, träns och stövlar är ett krav och vi kommer även att vara högst 7 deltagare och därför måste ni anmäla er till Miranda i förväg. 

Kadriljträning i Jorvikstallets Arena med Anna Waterdawn
Vi ska fortsätta träna på kadriljen som vi gjorde förra gången, alla är välkomna. Ni MÅSTE ha glada hästar i level 15 och outfiten till Julshowen. Detta för att ni ska kunna rida bredvid varandra utan att rida ifrån.

klockan 18.00. (Direkt efter championaten.)


LEDIGT

Hopplektion med Amanda Lightfield
Vi kommer att träna att hoppa hindernai GÅD's paddock eftersom att vi inte hann med det förra gången. Vi samlas klockan 21:00 vid grinden till GÅD. Ha på er klubbens outfit.


Kadriljträning i Jorvikstallets Arena med Anna Waterdawn 
Vi ska fortsätta träna på kadriljen som vi gjorde förra gången, alla är välkomna. Ni MÅSTE ha glada hästar i level 15 och julshowens outfit, har du inte den fråga en vän vad den har i Rida & Snabbhet. Detta för att ni ska kunna rida bredvid varandra utan att rida ifrån.

klockan 21.00. (Direkt efter championaten.)

Westernlektion med Myra Riverfall
Tid: 18:00 (om det är champ då, vilket jag inte har koll på, så tar vi det direkt efter champet isf.) 
Plats: Samling i Jorvikstallets Arena 
Klädsel: Westernkläder. Har du ej tillgång till det så försök göra en westerninspirerad klädsel iallafall. Hästen ska helst ha både westernträns och westernsadel men tycker man absolut inte om westernsadlar går det bra med vanlig. Det ska inte vara ett måste att klä sig precis som en cowboy. 

Aktiviteten: 
Vi kommer att samlas i Jorvikstallets Arena där jag först ger en introduktion till mina westernaktiviteter framöver. Efter att vi sadlat och värmt upp hästarna kommer vi rida ut på en Trail-ride där vi kommer rida mot De glömda hedarna men svänga in i skogen innan och grilla korv på en mysigt belägen plats. Där kommer jag prata om vad jag tänkt ha för slags westernträningar i framtiden och alla kommer att få ge förslag på vad de själva gärna ser för upplägg. Så detta är inte riktigt en träning utan en mysig ridtur där jag sedan får höra era önskemål om framtida westernaktiviteter. Så att ni får göra saker ni själva skulle tycka vara kul. Därför ser jag gärna att så många som möjligt kommer som skulle vara intresserade av mina westernaktiviteter. Både för att jag vill ha koll på hur många det är och för att jag vill höra era förslag. 
Ha gärna med hästen ni vill träna western på i framtiden på denna lektion.

Outfit till Julshowen

Här kommer den efterlängtade outfiten som vi ska ha till julshowen och exakta priser och vart man kan köpa dom
Mössa - Fiskebyn 6520 JS / 65 SC
Jacka - Firgrove 2970 / 31 SC
Handskar - Silvergladebyn 6350 JS / 49 SC
Kjol - Silvergladebyn 2920 / 29
Skor - Silvergladebyn 2470 JS / 17 SC 

Träns - Firgrove 1800 JS / 31 SC
Mandekoration - Silvergladebyn 110 SC (Inget måste)
Sadel - Firgrove 8100 JS / 86 SC  (går bra med vanliga vita allround sadeln)
Filt - GÅD 7000 JS / 68 SC
Svansdekoration - Silvergladebyn 100 SC (Inget måste)
Benlindor - Fiskebyn 65 SC

Anmäl dig till Julshowen i inlägget under!

Schema v.47


Förra veckan var det mycket att ni gick BRB från aktiviteter hela tiden - detta vill vi inte drabbas av denna veckan då det stör enormt för den som håller aktiviteten. 

Kadriljträning i Jorvikstallets Arena med Anna Waterdawn
Vi ska fortsätta träna på kadriljen som vi gjorde förra gången, alla är välkomna. Ni MÅSTE ha glada hästar i level 15 och tävlingsutrustning med 28+ i snabbhet och 40+ i rida, om inte, försök ha så nära du kan. Detta för att ni ska kunna rida bredvid varandra utan att rida ifrån. Vi möts klockan 17:00

Ponnyaktivitet med Alicia Starnight
Första hopplektionen för våra små ponnys. Vi hoppar på lilla hoppbanan på raka spår och en kort egengjord bana. Sadel, hjälm och stövlar obligatoriskt.

Samling: Stallet Gyllenbladets paddock
Tid: 17:00

LEDIGT

LEDIGT

Hoppträning med Amanda Lightfield
Klockan 21:00 (efter champ) så ska vi mötas vid Tävlingsstarten i GÅD skogen, där kommer vi att rida tillsammans till en kombination som vi ska träna att hoppa. Denna kombination är ganska svår och det gäller att man har ett sinna för avstånd.

Bus och lek med Lucy Westlake
Klockan 20:30 samlas vi vid Fort Pinta Cafeét precis som förra veckan, denna gången blir det dock Dans stopp och det kommer bli superskoj, ladda upp med massa läsk och gådis och kom med dina finaste Disco kläder! :D

Lucy westlake har slutat så dagens aktivitet ställs in

Paintball med Amanda & Anna
Detta var en populär lek som vi körde i Ocean Warriors när jag var klubbledare där. 
Vi kommer att dela in er i två lag som sedan får en varsin sida i Hollow woodskogen, där kommer ni då att få springa och gömma er tills leken startar. När starten går ska ni försöka smyga er på någon från det andra laget och skjuta den genom att skicka en gruppinbjudan. Om personen ser dig så kan hen skjuta genom att skriva *Skjuter ----*(namnet) och då kan du inte ta personen genom gruppinbjudan. Då blir du dock inte träffad men personen klarar sig från ditt anfall så det gäller att smyga sig fram! Ha på er klubbens outfit men ta även med en SVART och en VIT tröja så vi kan skilja på lagen. Vi samlas vid trädet med inristat Landon + Anna i ett hjärta klockan 17:30.

Vi vill även denna vecka veta vilka tider som passar er bäst så rösta här



Water Roses Klubboutfit

Nu har jag Bestämt med några från klubben att vi faktiskt ska ha en klubboutfit. Denna outfit ska bäras på våra aktiviteter om inte annat skrivs på schemat. Såklart tvingar jag inte er att införskaffa den men det blir roligast om ni gör det ;)
Hjälm: Fiskebyn - 73 SC/7100 JS går även med Marleys hjälm
Jacka: Vingården - 96 SC/9770 JS 
Handskar: - The Fashion barn - 98 SC går även med andra svarta handskar (I kadrilj har vi Erwindhandskar som finns o köpa hos marley)
Byxor: Fiskebyn - 69 SC/7020 JS går även med vanliga svarta ridbyxor
Stövlar: LT present går även med andra svarta/mörka ridstövlar

Träns: Fort Pinta - 17 SC/1420 JS
Blomma: Uppdrag med trädgården
Sadel: Firgrove - 41 SC/4220 JS
Filt: Fiskebyn - 68 SC/7000 JS
Lindor: Fort Pinta - 80 SC
Svansrosett: Fort Pinta - 100 SC  Inget måste att ha
 

Schema v.46

Jag hoppas att ni tänkt till och kommer på de aktiviteter ni kan denna vecka!

Måndag 17.00 Kadriljträning i Jorvikstallets Arena med Anna Waterdawn
Vi ska fortsätta träna på kadriljen som vi gjorde förra gången, alla är välkomna. Ni MÅSTE ha glada hästar i level 15 och tävlingsutrustning med 28+ i snabbhet och 40+ i rida, om inte, försök ha så nära du kan. Detta för att ni ska kunna rida bredvid varandra utan att rida ifrån.

Ponnyaktivitet
Det är dags för lite cavaletti i Moorland. Förberedelser inför lite hoppning i framtiden. Vi kommer trava och galoppera bommar och göra bomövningar. Det är sadel som gäller på denna aktivtet och den flesta framåt. Hjälm och stövlar obligatoriskt.

Samling: Moorland Cavalettin
Tid: 17:00


LEDIGT

Under hökens vingar med Amanda & Anna
Klockan 21:00 så kör vi lite under hökens vingar utan häst vid Jorvik stallets Arena. Ta på er färgglada kläder!

Discokväll med Britney Moonwood
Klockan 21:30 samlas vi vid FP Discot för att dansa av oss all energi, det blir en rolig kväll med massa skoj! 
Era finaste kläder på!

Hela havet stormar med Lucy Westlake
Klockan 18:30 är det dags för lite hela havet stormar på Café pinta. Ta med er dom finaste party kläderna.

Äggrace med Amanda Lightfield
Nu när ni tränat på både balans och sammarbete så är det dags för en liten rolig tävling. Vi kommer att samlas vid Valedalesjön. Ni kommer där att delas in i 2-3 lag som kommer köra en bana som jag skapat - ganska enkel men det finns ett svårt hinder. En person i laget kör åt gången och man får bara köra i Kort Galopp för annars kanske ägget spricker. på BROAR får ni dock köra full fart. När den första kommer i mål så ger den ägget till lagmedlem nummer 2 som då springer iväg och så fortsätter de. Laget med alla sina medlemmar i mål först vinner!

Vi samlas vid mr. andersson klockan 16:00

Lagen är borttagna

Då er närvaro försämrades på lektioner och så så har vi valt att ta bort lagen då vi tror att det var en Bidragande faktor. Med det så menar vi att Dressyrmedlemmar gick bara på vissa dressyrlektioner och inte på hopplektioner. Vi vill att alla ska komma på allt trots att man är i ett annat lag. 

Så under en period kommer lagen vara borttagna men kanske återkommer när er närvaro förbättras.

Vi kommer även kolla er närvaro under vissa veckor i hemlighet för att se så ni inte bara är med i WR för att slappa för att vi inte har några krav. Det är meningen att man ska gå på aktiviteter om man har tid men inte känna tvång om man inte hinner. Hoppas ni förstår oss!

Schema v. 45


Ni får rösta om maria hela denna veckan

Ponnydressyr med Alicia Starnight (öppen för alla medlemmar o lag)
Andra aktiviteten för alla ponnyägare. Vi har dressyr i paddocken på Paddockön och tränar hästarna inför kommande övningar och tävlingar. Vi rider barbacka för att träna balansen en vecka till. Hjälm obligatoriskt. Vad vi ska göra tas mer på plats.

Samling: Paddocken på Paddockön
Tid: 16.30

LEDIGT

Kadrilj med Anna Waterdawn (öppen för alla medlemmar o lag)
Vi fortsätter träna in kadriljprogrammet som vi började på i lördags. Se till att ha hästar i lvl 15, så att ni inte rider ifrån varandra när ni rider bredvid varandra!
Samling: Jorvikstallets arena Tid: 18.15

LEDIGT

LEKAR MED LUCY WESTLAKE (öppen för alla medlemmar o lag)
Klockan 18.10, samling Gröndal.
Vi kommer köra stafett, hela havet stormar och andra lekar. Mer information på plats!

Hopplektion med Amanda Lightfield (öppen för alla medlemmar o lag)
Vi kommer träna på att sammarbeta med varandra. Vi kommer att hoppa hinder två och två och försöka att få in bra vägar och sammarbete mellan er. Vi kommer göra detta på Marleys bondgård där vi samlas klockan 20:30

Dags för ett klubbmöte igen! Alice Goldbridge håller i mötet i Silverglade Byn, fontänen kl. 19.30. Tänk gärna ut grejer ni vill ta upp. Allt som sägs på mötet kommer sedan föras vidare till klubbägare, eftersom att Alice inte kan svara på de flesta tankar och idéer. Sedan kommer ni få respons på frågorna/idéerna på ett eller annat sätt.

Saker Alice måste ta upp: 
Ni är väldigt dåliga på att komma på aktiviteter som inte hålls av klubbägaren och det känns väldigt tråkigt, det känns som att vissa är med i klubben för dom vet att inte jag har något krav på aktiviteter. Det känns som att väldigt många loggar ut precis innan för att slippa eller är inne och bara helt skiter i det och det är inte kul för oss som verkligen lägger ner våran tid på att vi ska ha kul tillsammans i klubben. Om ni inte bättrar er och på eget ansvar kommer på aktiviteter så kanske man får införa ett krav. Det är så många som nu står på väntlistan och längtar att få komma in o vara med på aktiviteter. Så varför ta upp plats om du ändå inte tänker engagera dig fast du är inne och har tid? Detta är något ni måste prata om på söndag. Om ens många dyker upp då ALICE håller det och inte jag, men jag Amanda kommer vara där. :)

Att göra gott intryck

handlar inte om att skriva 3 rader om dig själv eller att bara säga att du vill stå på väntlistan. 
Det handlar om att få mig att bli intresserad av att ha med dig som medlem, att på ett ungefär få veta vad som kanske väckte upp ditt intresse för WR, hur du kan bidra till klubben, varför just DU borde få gå med. Bevisa att du är mogen och inte en som vill gå med bara för några som bloggar är med i klubben samt äger den. 

Gör om, gör rätt. Har ni inte fått svar på brev är det PGA detta, kram på er! ♥

väntlista till WR ~

Det har förekommit väldigt mycket fusk i brev där folk ska göra ett gott intryck vilket vi tycker är väldigt tråkigt tyvärr, därav kan vi varken har kvar detta sättet att skicka brev eller väntlistan då vi inte vet vilka på listan som faktiskt är sådana som dom fått oss att tro i sina brev, så därför raderas nu listan.

För att komma med i klubben så kommer det vara först till kvarn när det finns plats, dock kanske det kommer bli så att jag har hört om dig tidigare eller inte får en "bra" känsla och nekar din förfrågan. Vi gör det inte för att vara elaka utan för att alla i klubben ska trivas. Finns det plats i klubben så står det längst upp i menyn!

Hur hamnar jag på listan?
För att hamna på Väntlistan och ha en chans att gå med i WR så krävs det att du gör ett gott intryck på mig t.ex när du skickar iväg ett brev till mig, hur du ska göra det är helt upp till dig. brev som "jag vill stå på väntlistan till WR" kommer att raderas direkt. Har du bra rykte bland medlemmarna i klubben så har du större chans att komma in i klubben och även fortare än de andra på listan som inte har det. Listan kommer att ha en ordning men den kanske inte alltid hålls.

Hur tar ni in medlemmar från listan?
Om det är en person jag har pratat med mer än de andra eller har hört mycket gott om i klubben så kommer hen kanske ha chansen att komma in tidigare än de andra i WR. Annars så kommer vi ta in efter ordningen på listan när det finns plats i klubben.

ALLA INTRYCK BREV SKICKAS TILL LILY RAINSTORM

Vill du inte längre gå med i WR men står på listan så säg till mig så tar jag bort dig

Väntlistan till WR:
Izabella Mountaindawn
Cornelia silvernight
Phoebe Rainfield
Mandy Riverborn
Maggie Sunbear
Sasha Rainnight
Maja Starside
Andrea Friendforest
Sandy Bluecamp
Rose Goldfield
Sofia Goldwood
Sofie Shyheart
Alva Lightlee
Wilma Snowfield
Jenny Weststone
Amanda Goldheart
Luna Northstone
Linnea Moondotter
Daisy Greenwood
Frida snowpaw
Britney Highstorm 
Hedda Westfall
Scarlett Silverwood

Lilly Youngland
Sofia Youngwright
Hanna Lightbear
Stephanie Seahill
Elina Silverburg
Samantha Crazydawn
Sasha Shadowside
Lilly Mooncamp
Scarlett Sealake
Sally Westfield
Nikki Skynight
Grace Mooncamp
Jasmine Starnose
Ellen sealand

Nathalie lightforest
Michelle Ponystreet
Anna westside
Elsa Longlord
Filippa goldforest

Rose skystar
Aixa shynight
Nichole Silverheart
Katelyn Eveningfall

Fetmarkerad text betyder att jag har mailat dig angående att de finns plats och väntar på ditt svar



1.
2.
3.
4.
5.
6.

Skicka iväg ett mail till oss här för att skrivas upp på kön. Det funkar inte att be oss via SSO eller brev. Utan det är via detta kontaktformulär man ska höra av sig.