Nu är det dags för jul i WR

Nu är det snart jul och det kommer vi även att fira i Water Roses, Fina priser och härliga kvällar tillsammans!

Varje advent (tre söndagar framöver) kommer vi i klubben att rida ut på olika uteritter och prata om planer inför julen och hur ni vill fira den med oss i WR, vi kommer även att leka lekar. Sedan kommer vi även att avsluta dessa kvällarna med att lotta ut fribiljetter (en fribiljett per söndag) mellan de som deltar under kvällen fram tills slutet av kvällen. Det gör vi genom lottning!

Fribiljetten kan användas till dig själv ( om du skulle lämna i framtiden så kan du närsom helst komma tillbaka) eller till en nära vän till dig som du vill ha med i klubben, det är helt upp till dig själv.

När dessa kvällar har gått kommer vi att sammanställa era önskemål för julfirandet och planera en stor fest som kommer äga rum den 25 december eftersom många är borta över jul. Vi kommer ha väldigt roliga aktiviteter och bara fira tillsammans rejält. Innan kvällen avslutas kommer vi hinna att lotta ut en fribiljett och en Antikickning i 1 år (alltså fram tills nästa jul) till en ensam vinnare, vi kommer att lotta fram den också, vi hoppas du kan och vill vara med och fira in julen 2013 med oss!

Information om kommande söndag kommer!
Postat av: Sandy Southside

Jag förstår inte precis hur man får fri biljetten? elr är jag lite beng i idag?? =) <3

2013-12-05 @ 14:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback



1.
2.
3.
4.
5.
6.

Skicka iväg ett mail till oss här för att skrivas upp på kön. Det funkar inte att be oss via SSO eller brev. Utan det är via detta kontaktformulär man ska höra av sig.