Ny Terrängledare sökes

Då Juliette Stardawn inte har tiden som krävs för att leda ett helt terränglag så sökes nu en ny ledare. Juliette kommer att hjälpa mig leta så ni kan antingen ha en testlektion för mig eller henne.

För att bli Terrängledare krävs det att du har mycket tid och vilja, och du måste vara lätt kontaktbar (t.ex via KIK) så att vi kan planera och göra schemat. Tror du att det är rätt jobb för dig kommentera detta inlägget och haffa oss när vi är inne på SSO. FÖRST TILL KVARN gäller !

Schema v.40

Hopplagets lagjacka

Hopplagets lagjacka blev Vintagejackan från Vingården som går att köpa för 17 Star coins eller 3220 jorvik shillings. För att underlätta för er har jag även satt ihop 3 outfits som går att ha till jackan, dock kan ni även göra era egna. Här nedan ser ni de 3 outfitsen:
Lagjackan ska gärna bäras på mina lektioner och även tas med på¨tävlingar trots att ni får byta om till snabba kläder när ni ska ut på banan! ♥

Inlägg av Juliette Stardawn

Hej! Nu är det så att jag, Juliette, söker en nöd/hjälpledare till terränglaget. Den personen tar över mina lektioner när jag är sjuk/borta av nån anledning, hjälper mig planera större event och kan vid vissa tillfällen vara delaktig ridlärare på lektioner. Kraven är att du måste vara med i terränglaget, du måste vara glad, seriös och kunna lite terräng och ridning allmänt :) Intresserade kommer få hålla en kort lektion för mig nästa vecka under hela måndagen och tisdagen! Om du är intresserad, kommentera det här inlägget och vilken dag som passar dig bäst för att ha testlektion för mig! Hoppas vi ses, Juliette :)

Terränglektionen inställd

Juliette är sjuk och har därav ställt in sin lektion!

Hon kommer dock hålla den imorgon istället vid samma plats men klockan 16:00!

Schema v.39 23 sep - 29 sep

Först och främst vill Anna be om ursäkt för missade lektioner, det ska inte hända igen!
Vill ni hålla en aktivitet nån dag så får ni självklart göra det fortfarande!
 

Dags för hopptävling

Nästa veckan den 29 september klockan 18:30, alltså på söndagen så är det dags för hopplagets första tävling. Tävlingen som är tidshoppning i lag kommer hålla till på Marleys hoppbana, ni kommer vara ett lag på 6 stycken plus vissa reserver. Laget bestäms på de som kan den 29 sep och de som presterar bäst på våra träningar. 

Det skulle vara roligt om alla vattenrosor var där och stöttade laget också, lite support ;)

Det som kommer att behövas att ha med är snabbkläder då ni ska vara så snabba som ni bara kan, så vi kan vinna *blinkblink* 

Frågor och mer info tas på plats och på träningarna.

Laget som vi ska möta är från Rainbow dragons, spännande! :D

Schema för V.38

 

Schema för v. 37

WR inriktas på Hoppning, Dressyr och Terräng

De flesta röster hamnade på JA och därav kommer WR att ändras till en klubb som är inriktad på Hoppning, Dressyr och Terräng och det kommer bli en otrolig resa att få vara den första klubben som testar detta.

Ni kommer redan nu kunna välja vilket Lag ni vill vara med i, genom att kommentera DETTA inlägget så ändras eran titel i klubben. Ni kommer kunna ändra erat val om ni ångrar er i framtiden!

Ni kan även haffa Anna Waterdawn för en test lektion i Terräng som ni får hålla för henne för att ha chans att bli ledaren för Terräng lektionerna & laget, spamma henne inte bara, utan skriv till henne i klubbens chatt när hon är online så blir det inte så jobbigt för henne! :)

BTW, ni har denna veckan ut på er att välja lag, där efter blir de resterande som är Novis kickade, detta är ett sätt att se vilka som är aktiva i klubben och kunna ta in nya som är intresserade av WR! :3

Elev = hoppning
Medlem = Dressyr
stallflicka = Terräng

EDIT: Anna W ger även ut privatlektioner!

Göra om Water Roses?

Hejsan alla våra fina medlemmar där ute. 
Jag och Anna har suttit och pratat en del ikväll, vi kom in på Water Roses och jag kom på en idé som både jag och Anna älskar. Vad jag vet skulle vi vara den första klubben som kommer att vara denna typen av klubb.

Läs här under för att få reda på mer:
Jag vill få igång WR lite mer, det är något som skulle stå högt upp på min lista, men ändå så vill jag inte ha krav på er medlemmar eller sådant. Men nu har jag och Anna kommit på en både bra men rolig idé, hur skulle det se ut om WR skulle vara en klubb inriktat på Terräng, Hoppning och Dressyr? Vi hade tänk oss att det ska vara jag och Anna samt en Klubbledare till, jag kommer då att vara ledaren för Hoppning och Anna för dressyren. Därför behöver vi en i Terräng också. Sedan så kommer klubbens medlemmar få välja vilket "lag" de vill tillhöra, Elev är hoppning, Medlem är Dressyr och stallflicka är Terräng. Detta har inte så mycket stor betydelse, för ni får självklart komma på alla lektionerna trots att ni är i ett annat lag. Vad ska då lagen vara till för? Jo jag tänkte att man skulle kunna prata med andra klubbar om att tävla mot dom i just den grenen i lagtävlingar, när detta inträffar är de då bara laget som får vara med, t.ex om det är Dressyr så får bara de som är med i Dressyrens lag vara med och tävla mot den andra klubben. 

Det skulle hållas minst 1 lektion i varje gren varje vecka, och därför har ledarna ett litet ansvar.
Sedan skulle självklart ni medlemmar fortfarande få hålla aktiviteter, men helst så ska det vara en träning eller så, men ni får gärna hålla i t.ex en uteritt också för lite variation. :D

Jag kommer att rensa klubben ungefär varannan månad på medlemmar som jag knappt sett alls, jag kommer dock ta hjälp av ledarna med detta.  Annars så kan ni inte kickas förutom om ni inte bryter regler dvs.

Det är ni som bestämmer om ni vill ha WR så som den är eller göra WR såhär. RÖSTA 8'D


Hoppas ni förstod texten, är inte den bästa på o förklara ;)



1.
2.
3.
4.
5.
6.

Skicka iväg ett mail till oss här för att skrivas upp på kön. Det funkar inte att be oss via SSO eller brev. Utan det är via detta kontaktformulär man ska höra av sig.