Schema v.51

Denna veckan inför vi en 5 minuters gräns då det är alldeles för många som kommer sent - ni får bara hoppa in högst 5 min efter att aktiviteten börjat! :D

Klubboutfiten ska vara på om inget annat står.

Vi kommer under nästa vecka att börja på ett nytt kadriljprogram för att det är väldigt uppskattat - vi kommer mycket göra det för skojs skull men vi kan komma att tävla eller visa upp i framtiden. Så vill ni vara med på träningarna gäller det att införskaffa klubbens outfit (Snabbhet 24 / Rida 30) för annars så rider alla in i varandra.

Terränglektion med Anna Waterdawn
Samling: Valedalestallet
Tid: 16.30
Info: Vi kommer öva på att rida i skogen och hoppa låga murar och stockar. Vi kommer avsluta med en mysig uteritt i snön!

Find the words med Amanda Lightfield
Samling: MR. Andersson (VDS)
Tid: 16:45
Info: Ni kommer delas in i lag på 3 personer i varje, sedan får ni ett antal bokstäver som bildar en låttitel som ni ska komma på. Det kommer vara ganska populära låtar för att underlätta. Vinnarlaget vinner mästare tills söndag.

LEDIGT

Spiontävling med Alicia Starnight
Vi kommer hålla till på Dark Cores oljeplattform/högkvarter. Ni startar ska ta er ända upp till portalen genom att gömma er för vakterna. Ta sedan rören ned och spring in i konteinern vid båten så det syns tydligt vem som kommer först. Vi kommer köra detta tre gånger, eller tills någon får två poäng som då blir vinnare. Klä er i svarta kläder, alla välkomna!

Samling: Dark Core högkvarter, båten
Tid: 20:00


Westernaktivitet med Myra
Tid: 18:30 
Klädsel: Western (Gör så gott du kan, du behöver INTE ha allt för att komma. Westerninspirerat RÄCKER.) 
Plats: Marley i Marleys Gård. 
Aktivitet: Vi kommer fortsätta med övningar för vigheten på era hästar. Vi kommer även ha lite balansövningar. Även ska vi pröva på lite Barrel Race!

Ponny hoppträning med Alicia Starnight
Det är dags för en hoppträning på lite större hinder än de i Stallet Gyllenbladets paddock. Vi kommer träna på en bana med långa galoppsträckor,  och hur man sedan ska göra under banan och innan hinder för att ponnyerna ska hoppa som bäst.

Samling: Ridhuset Del A
Tid: 20:00

 Fjärde Advent
Nu är det bara två dagar kvar till julafton och det ska vi fira tillsammans med lite flera tävlingar. Vi samlas klockan 19:00 vid Ed Field (värdshuset) och sedan rider vi ner till moorland där det blir Pole bending tävling så ta med eran bästa western outfit. (outfit, vägar och snabbhet bedöms) Efter det får ni en paus för att byta om och ta er till ridhuset för en dressyrtävling, programmet ni ska köra hittar ni här ->PROGRAMMET<-. Vinnarna på tävlingarna får extra lotter till utlottningen av en fribiljett, så träna hårt på dressyren under veckans gång. Kvällen avslutas som vanligt med utlottning.
Postat av: Myra R

Hej!
Tyvärr finns det en -risk- att jag inte kommer hinna ha min aktivitet! Vi ska nämligen pynta granen och julpyssla lite allmänt, göra skinka osv. Sedan ska jag färga håret också. Så det kanske blir flyttat fram till nästa vecka. Tyvärr! :( Men ska verkligen försöka komma in men kan inte lämna några garantier på det.

2013-12-20 @ 14:52:50
Postat av: Hilda Highberg

du Amanda, kan jag få gå med i din klubb? , följer din blogg och när ni skriver om water Roses så blir jag så sugen att gå med!! <3 breva mig på sso isf : Hilda Highberg

2013-12-21 @ 13:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Skriv din mailadress (bara jag som ser den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback



1.
2.
3.
4.
5.
6.

Skicka iväg ett mail till oss här för att skrivas upp på kön. Det funkar inte att be oss via SSO eller brev. Utan det är via detta kontaktformulär man ska höra av sig.